Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till avgift

Här nedanför hittar du samtliga fyra synonymer till avgift.


Vad betyder avgift

Sett till sina synonymer betyder avgift ungefär debitering eller kostnad, men är även synonymt med exempelvis "taxa" och "tribut". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till avgift. Vår databas innehåller även sju böjningar av avgift, flera engelska översättningar samt information kring ordets popularitet på internet.


Böjningar av avgift

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet avgift.


Engelsk översättning av avgift

Här nedan hittar du engelska översättningar till ordet avgift.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "avgift" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet avgift förekommer det i genomsnitt ca. 1300 sökningar på ordet per månad på internet.


Närmeord till avgift

I vår databas över ord finns 4 ord som innehåller eller liknar avgift.


Mer information om avgift

Andra sätt att lära sig mer kring vad avgift betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för avgift samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av avgift för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till avgift, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om avgift

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för avgift i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 13
  • Ordets poäng i Betapet: 13
  • Ordets poäng i WordFeud: 11

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är avgift synonymt med både debitering och kostnad, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.