Synonymerna.se logotyp

Synonymer till knacka

 

Synonymer till knacka

Engelsk översättning av knacka

  • knock

Sökvolym på internet för knacka

Sökvolymen för knacka är ca. 210 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 210 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om knacka

Vi har totalt en synonym till knacka, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för knacka, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad knacka betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till knacka. Exempelvis kan man söka efter andra ord för knacka samt även hur man stavar till knacka. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av knacka eller en mer djupgående förklaring av knacka egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till knacka är att leta efter antonymer till knacka, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om knacka

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för knacka i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 17
  • Ordets poäng i Betapet: 17
  • Ordets poäng i WordFeud: 17

Närmeord till knacka

Ord som innehåller eller liknar knacka: dörrknackare, extraknäck, knäcka, knäcka kod, knäcker, knäckt, kotknackare, nöt att knäcka, pannknack


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är banka synonymt med knacka, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)