Synonymerna.se logotyp

Synonymer till kärva

 

Synonymer till kärva

Mer information om kärva

Vi har totalt fem synonymer till kärva, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för kärva inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet kärva

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet kärva i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 13
  • Ordets poäng i Betapet: 12
  • Ordets poäng i WordFeud: 12

Närmeord till kärva

Ord som innehåller eller liknar kärva: karva, karvade, karvar, kärvare, karvat, sädeskärvar, skarva, skärva, utan skarvar

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av kärva

kärva synonym
andra ord för kärva
kärva betyder
exempel kärva
kärva förklaring
definition kärva
kärva i en mening
stavning kärva
kärva annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är kärva synonymt med både ampra och barska, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)