Synonymerna.se logotyp

Synonymer till gå med på

 

Synonymer till gå med på

Mer information om gå med på

Vi har totalt två synonymer till gå med på, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för gå med på inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet gå med på

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 4

Närmeord till gå med på

Ord som innehåller eller liknar gå med på: fråga med självklart svar, gå med håven, gå med stora steg, ligga med någon, tillaga med eld, tunga med öar, vägra gå med på

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av gå med på

gå med på synonym
andra ord för gå med på
gå med på betyder
exempel gå med på
gå med på förklaring
definition gå med på
gå med på i en mening
stavning gå med på
gå med på annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är gå med på synonymt med både medge och vara införstådd med, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)