Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till full rulle

Här nedanför hittar du samtliga en synonymer till full rulle.


Vad betyder full rulle

Sett till sin synonym betyder full rulle ungefär mycket att göra, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till full rulle. Vår databas innehåller även en exempelmeningar på hur ordet full rulle kan användas i en mening samt information kring ordets popularitet på internet.


Exempelmeningar för full rulle

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet full rulle kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand.Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. åk var som helst i världen och det är full rulle dygnet runt, och invånarna tar det och vänjer sig för det är en s t a d.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter frasen "full rulle" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller frasen full rulle förekommer det i genomsnitt ca. 320 sökningar på frasen per månad på internet.


Mer information om full rulle

Andra sätt att lära sig mer kring vad full rulle betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av full rulle är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om full rulle

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 6

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är mycket att göra synonymt med full rulle, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.