Synonymerna.se logotyp

Synonymer till förtrolig och hemlig

 

Synonymer till förtrolig och hemlig

Mer information om förtrolig och hemlig

Vi har totalt en synonym till förtrolig och hemlig, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för förtrolig och hemlig inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad förtrolig och hemlig betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till förtrolig och hemlig. Exempelvis kan man söka efter andra ord för förtrolig och hemlig samt även hur man stavar till förtrolig och hemlig. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av förtrolig och hemlig eller en mer djupgående förklaring av förtrolig och hemlig egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till förtrolig och hemlig är att leta efter antonymer till förtrolig och hemlig, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om förtrolig och hemlig

  • Antal bokstäver: 18
  • Antal vokaler: 6
  • Antal konsonanter: 12

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är konfidentiell synonymt med förtrolig och hemlig, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)