Synonymerna.se logotyp

Synonymer till förtrolig

 

Synonymer till förtrolig

Engelsk översättning av förtrolig

  • confidential, in confidence

Sökvolym på internet för förtrolig

Sökvolymen för förtrolig är ca. 880 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 880 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om förtrolig

Vi har totalt två synonymer till förtrolig, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för förtrolig, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad förtrolig betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till förtrolig. Exempelvis kan man söka efter andra ord för förtrolig samt även hur man stavar till förtrolig. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av förtrolig eller en mer djupgående förklaring av förtrolig egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till förtrolig är att leta efter antonymer till förtrolig, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om förtrolig

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för förtrolig i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 17
  • Ordets poäng i Betapet: 19
  • Ordets poäng i WordFeud: 17

Närmeord till förtrolig

Ord som innehåller eller liknar förtrolig: förtrolig och bekant, förtrolig och hemlig, förtroligt möte, förtrolla, förtrollad, förtrollande, privat och förtrolig


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är förtrolig synonymt med både intim och kordial, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)