Synonymerna.se logotyp

Synonymer till förebrå

 

Synonymer till förebrå

Engelsk översättning av förebrå

  • reproach

Sökvolym på internet för förebrå

Sökvolymen för förebrå är ca. 210 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 210 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om förebrå

Vi har totalt en synonym till förebrå, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för förebrå, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet förebrå

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet förebrå i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 19
  • Ordets poäng i Betapet: 19
  • Ordets poäng i WordFeud: 17

Närmeord till förebrå

Ord som innehåller eller liknar förebrå: följa en förebild, förebåda, förebådande, förebådande tecken, förebådas, förebära, förebild, förebråelse, förebud, förebygga, förebyggande, framåt och förebyggande

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av förebrå

förebrå synonym
andra ord för förebrå
förebrå betyder
exempel förebrå
förebrå förklaring
definition förebrå
förebrå i en mening
stavning förebrå
förebrå annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är klandra synonymt med förebrå, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)