Synonymerna.se logotyp

Synonymer till klandra

 

Synonymer till klandra

Engelsk översättning av klandra

  • blame, criticize

Sökvolym på internet för klandra

Sökvolymen för klandra är ca. 720 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 720 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om klandra

Vi har totalt sju synonymer till klandra, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för klandra, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad klandra betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till klandra. Exempelvis kan man söka efter andra ord för klandra samt även hur man stavar till klandra. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av klandra eller en mer djupgående förklaring av klandra egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till klandra är att leta efter antonymer till klandra, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om klandra

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för klandra i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 11
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Närmeord till klandra

Ord som innehåller eller liknar klandra: äcklande, grovt gycklande, gycklande, hycklande, hycklande självgod, klander, klanderfri, klandervärd, klandrande, oklanderlig


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är klandra synonymt med både förebrå och beskylla, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)