Synonymerna.se logotyp

Synonymer till fördöma

 

Synonymer till fördöma

Engelsk översättning av fördöma

  • condemn

Sökvolym på internet för fördöma

Sökvolymen för fördöma är ca. 390 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 390 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om fördöma

Vi har totalt två synonymer till fördöma, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för fördöma, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet fördöma

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet fördöma i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 18
  • Ordets poäng i Betapet: 19
  • Ordets poäng i WordFeud: 17

Närmeord till fördöma

Ord som innehåller eller liknar fördöma: dragfordon, fördold, fordom, fördom, fördömande, fördömd, fördomsfri, fördomsfri, fördomsfull, fördomsfullhet, fördömt, fordon, intriger i det fördolda, könsfördomsfullhet

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av fördöma

fördöma synonym
andra ord för fördöma
fördöma betyder
exempel fördöma
fördöma förklaring
definition fördöma
fördöma i en mening
stavning fördöma
fördöma annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är fördöma synonymt med både bannlysa och klandra, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)