Synonymerna.se logotyp

Synonymer till fly

 

Synonymer till fly

Engelsk översättning av fly

  • flee

Sökvolym på internet för fly

Sökvolymen för fly är ca. 2400 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 2400 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om fly

Vi har totalt åtta synonymer till fly, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för fly, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet fly

  • Antal bokstäver: 3
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för ordet fly i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 13
  • Ordets poäng i Betapet: 13
  • Ordets poäng i WordFeud: 12

Närmeord till fly

Ord som innehåller eller liknar fly: astralt inflytande, att fly, ej flyttbar, fara och flyga, fiskeutflykt, fly undan en fara, flydde, flyer, flyga, flyga i luften, flygare, flygarmada

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av fly

fly synonym
andra ord för fly
fly betyder
exempel fly
fly förklaring
definition fly
fly i en mening
stavning fly
fly annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är fly synonymt med både förstöra och rymma, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)