Synonymerna.se logotyp

Synonymer till finkornig

 

Synonymer till finkornig

Antonymer (motsatsord) till finkornig

Engelsk översättning av finkornig

  • fine-grained

Närmeord till finkornig

Ord som innehåller eller liknar finkornig: finkornig gips

Sökvolym på internet för finkornig

Sökvolymen för finkornig är ca. 30 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 30 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om finkornig

Vi har totalt en synonym till finkornig, samt en antonym, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för finkornig, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet finkornig

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för ordet finkornig i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 16
  • Ordets poäng i Betapet: 18
  • Ordets poäng i WordFeud: 15

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är fingranulär synonymt med finkornig, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet. Exempelvis är grovkornig en antonym till finkornig.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)