Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till konvergera

Här nedanför hittar du samtliga två synonymer till konvergera.

närma sig, närma sig varandra


Vad betyder konvergera

Sett till sina synonymer betyder konvergera ungefär närma sig, men är även synonymt med exempelvis "närma sig varandra". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till konvergera. Vår databas innehåller även en motsatsord, en engelsk översättning samt information kring ordets popularitet på internet.


Motsatsord till konvergera

Här nedan hittar du motsatsord (antonymer) till konvergera.

divergera


Engelsk översättning av konvergera

Här nedan hittar du den engelska översättningen av ordet konvergera.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "konvergera" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet konvergera förekommer det i genomsnitt ca. 260 sökningar på ordet per månad på internet.


Mer information om konvergera

Andra sätt att lära sig mer kring vad konvergera betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för konvergera samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av konvergera för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till konvergera, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om konvergera

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för konvergera i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 17
  • Ordets poäng i Betapet: 16
  • Ordets poäng i WordFeud: 16

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är konvergera synonymt med både närma sig och närma sig varandra, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet. Exempelvis är divergera en antonym till konvergera.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.