Synonymerna.se logotyp

Synonymer till fånge

 

Synonymer till fånge

Engelsk översättning av fånge

  • prisoner, inmate

Sökvolym på internet för fånge

Sökvolymen för fånge är ca. 140 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 140 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om fånge

Vi har totalt tre synonymer till fånge, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för fånge, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet fånge

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet fånge i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 12
  • Ordets poäng i Betapet: 12
  • Ordets poäng i WordFeud: 11

Närmeord till fånge

Ord som innehåller eller liknar fånge: avtjäna fängelsestraff, befängd, befängda, befängt, blickfång, bondfångare, bondfångeri

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av fånge

fånge synonym
andra ord för fånge
fånge betyder
exempel fånge
fånge förklaring
definition fånge
fånge i en mening
stavning fånge
fånge annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är fånge synonymt med både intern och frihetsberövad, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)