Synonymerna.se logotyp

Synonymer till frihetsberövad

 

Synonymer till frihetsberövad

Sökvolym på internet för frihetsberövad

Sökvolymen för frihetsberövad är ca. 320 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 320 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om frihetsberövad

Vi har totalt en synonym till frihetsberövad, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för frihetsberövad inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad frihetsberövad betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till frihetsberövad. Exempelvis kan man söka efter andra ord för frihetsberövad samt även hur man stavar till frihetsberövad. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av frihetsberövad eller en mer djupgående förklaring av frihetsberövad egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till frihetsberövad är att leta efter antonymer till frihetsberövad, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om frihetsberövad

  • Antal bokstäver: 14
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 9

Grundpoäng för frihetsberövad i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 28
  • Ordets poäng i Betapet: 29
  • Ordets poäng i WordFeud: 25

Närmeord till frihetsberövad

Ord som innehåller eller liknar frihetsberövad: frihetsberöva, frihetsberövande


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är fånge synonymt med frihetsberövad, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)