Synonymerna.se logotyp

Synonymer till ansvarslöst

 

Synonymer till ansvarslöst

Mer information om ansvarslöst

Vi har totalt tre synonymer till ansvarslöst, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för ansvarslöst inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad ansvarslöst betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ansvarslöst. Exempelvis kan man söka efter andra ord för ansvarslöst samt även hur man stavar till ansvarslöst. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av ansvarslöst eller en mer djupgående förklaring av ansvarslöst egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ansvarslöst är att leta efter antonymer till ansvarslöst, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om ansvarslöst

  • Antal bokstäver: 11
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 8

Grundpoäng för ansvarslöst i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 17
  • Ordets poäng i Betapet: 17
  • Ordets poäng i WordFeud: 17

Närmeord till ansvarslöst

Ord som innehåller eller liknar ansvarslöst: ansvarslös, ansvarslösa


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är ansvarslöst synonymt med både lättsinnigt och nonchalant, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)