Synonymerna.se logotyp

Synonymer till entre

 

Synonymer till entre

Engelsk översättning av entré

  • admission

Sökvolym på internet för entre

Sökvolymen för entre är ca. 3600 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 3600 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om entre

Vi har totalt en synonym till entre, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för entre, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet entre

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet entre i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 5
  • Ordets poäng i Betapet: 5
  • Ordets poäng i WordFeud: 5

Närmeord till entre

Ord som innehåller eller liknar entre: central, Centrala studiestödsnämnden, centralenhet, centralt, centralt tema, centrum, centrum för, centrumlinje, De Anställdas Centralorganisation, driftsentreprenad, egocentrisk

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av entre

entre synonym
andra ord för entre
entre betyder
exempel entre
entre förklaring
definition entre
entre i en mening
stavning entre
entre annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är ingång synonymt med entre, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)