Synonymerna.se logotyp

Synonymer till räd

 

Synonymer till räd

Engelsk översättning av råd

  • resources, sufficient

Mer information om räd

Vi har totalt två synonymer till räd, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för räd, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet räd

  • Antal bokstäver: 3
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för ordet räd i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 6
  • Ordets poäng i Betapet: 7
  • Ordets poäng i WordFeud: 6

Närmeord till räd

Ord som innehåller eller liknar räd: acetylerad oxiderad stärkelse, antik tvåörad kruka, assisterad befruktning, avancerad examen, baserad på erfarenheter, baserad på fakta, bli lurad på konfekten, efterborrad förekomst, engagerad person, enzymatiskt hydrolyserad karboximetylcellulosa, Farad, firad och omtyckt, förråd att ta till, förråd av, grad Celsius, impregnerad duk, inbillad amputerad smärta, inducerad abort, inflammerad ögonlock, kastrerad man, kastrerad ungtjur, koncentrerad lösning, kulturellt engagerad person

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av räd

räd synonym
andra ord för räd
räd betyder
exempel räd
räd förklaring
definition räd
räd i en mening
stavning räd
räd annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är räd synonymt med både razzia och tillslag, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)