Synonymerna.se logotyp

Synonymer till ensam

 

Synonymer till ensam

Engelsk översättning av ensam

  • lonely, alone

Sökvolym på internet för ensam

Sökvolymen för ensam är ca. 2400 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 2400 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om ensam

Vi har totalt elva synonymer till ensam, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för ensam, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet ensam

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet ensam i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 7
  • Ordets poäng i Betapet: 7
  • Ordets poäng i WordFeud: 7

Närmeord till ensam

Ord som innehåller eller liknar ensam: absolut ensam, alldeles ensam, att vara ensam, ävenså, bottensats, ensam härskande, ensam i sitt slag, ensamhet, ensamma, ensamstående

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av ensam

ensam synonym
andra ord för ensam
ensam betyder
exempel ensam
ensam förklaring
definition ensam
ensam i en mening
stavning ensam
ensam annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är ensam synonymt med både solitär och solo, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)