Synonymerna.se logotyp

Synonymer till engagerande

 

Synonymer till engagerande

Mer information om engagerande

Vi har totalt tre synonymer till engagerande, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för engagerande inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad engagerande betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till engagerande. Exempelvis kan man söka efter andra ord för engagerande samt även hur man stavar till engagerande. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av engagerande eller en mer djupgående förklaring av engagerande egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till engagerande är att leta efter antonymer till engagerande, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om engagerande

  • Antal bokstäver: 11
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för engagerande i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 13
  • Ordets poäng i Betapet: 14
  • Ordets poäng i WordFeud: 13

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är engagerande synonymt med både fängslande och entusiasmerande, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)