Synonymerna.se logotyp

Synonymer till etik

 

Synonymer till etik

Engelsk översättning av etik

  • ethics

Sökvolym på internet för etik

Sökvolymen för etik är ca. 6600 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 6600 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om etik

Vi har totalt två synonymer till etik, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för etik, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet etik

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för ordet etik i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 6
  • Ordets poäng i Betapet: 7
  • Ordets poäng i WordFeud: 6

Närmeord till etik

Ord som innehåller eller liknar etik: analgetika, aritmetik, brist på etik, etikett, etiketter, etikettera, exegetik, fonetik, konspirationsteoretiker, kosmetik, kosmetika, kosmetiker

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av etik

etik synonym
andra ord för etik
etik betyder
exempel etik
etik förklaring
definition etik
etik i en mening
stavning etik
etik annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är etik synonymt med både sedelära och moral, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)