Synonymerna.se logotyp

Synonymer till efterföljare

 

Synonymer till efterföljare

Sökvolym på internet för efterföljare

Sökvolymen för efterföljare är ca. 170 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 170 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om efterföljare

Vi har totalt två synonymer till efterföljare, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för efterföljare inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad efterföljare betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till efterföljare. Exempelvis kan man söka efter andra ord för efterföljare samt även hur man stavar till efterföljare. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av efterföljare eller en mer djupgående förklaring av efterföljare egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till efterföljare är att leta efter antonymer till efterföljare, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om efterföljare

  • Antal bokstäver: 12
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 7

Grundpoäng för efterföljare i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 28
  • Ordets poäng i Betapet: 28
  • Ordets poäng i WordFeud: 26

Närmeord till efterföljare

Ord som innehåller eller liknar efterföljare: efterfölja, efterföljande, efterföljaren


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är efterföljare synonymt med både adept och epigon, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)