Synonymerna.se logotyp

Synonymer till delaktig

 

Synonymer till delaktig

Engelsk översättning av delaktig

  • mixed up in, involved

Sökvolym på internet för delaktig

Sökvolymen för delaktig är ca. 260 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 260 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om delaktig

Vi har totalt fem synonymer till delaktig, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för delaktig, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad delaktig betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till delaktig. Exempelvis kan man söka efter andra ord för delaktig samt även hur man stavar till delaktig. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av delaktig eller en mer djupgående förklaring av delaktig egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till delaktig är att leta efter antonymer till delaktig, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om delaktig

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för delaktig i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 11
  • Ordets poäng i Betapet: 14
  • Ordets poäng i WordFeud: 12

Närmeord till delaktig

Ord som innehåller eller liknar delaktig: beskrivas på ett ofördelaktigt sätt, delaktighet, fördelaktig, ofördelaktig, ofördelaktiga, vara delaktig


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är delaktig synonymt med både har del i och inblandad, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)