Synonymerna.se logotyp

Synonymer till binär

 

Synonymer till binär

Engelsk översättning av binär

  • binary

Sökvolym på internet för binär

Sökvolymen för binär är ca. 1900 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1900 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om binär

Vi har totalt tre synonymer till binär, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för binär, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet binär

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet binär i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 11
  • Ordets poäng i Betapet: 12
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Närmeord till binär

Ord som innehåller eller liknar binär: åtråvärd men omöjlig kombination, icke-binär, kombination, könsbinaritet, maskinkombination

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av binär

binär synonym
andra ord för binär
binär betyder
exempel binär
binär förklaring
definition binär
binär i en mening
stavning binär
binär annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är binär synonymt med både tvåfaldig och digital, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)