Synonymerna.se logotyp

Synonymer till censur

 

Synonymer till censur

Engelsk översättning av censur

  • censorship (over, upon)

Sökvolym på internet för censur

Sökvolymen för censur är ca. 1900 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1900 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om censur

Vi har totalt fyra synonymer till censur, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för censur, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad censur betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till censur. Exempelvis kan man söka efter andra ord för censur samt även hur man stavar till censur. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av censur eller en mer djupgående förklaring av censur egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till censur är att leta efter antonymer till censur, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om censur

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för censur i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 15
  • Ordets poäng i Betapet: 16
  • Ordets poäng i WordFeud: 16

Närmeord till censur

Ord som innehåller eller liknar censur: censurera


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är censur synonymt med både granskning och hemlighållning, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)