Synonymerna.se logotyp

Synonymer till bevis

 

Synonymer till bevis

Engelsk översättning av bevis

  • testimony, certificate, proof, evidence

Sökvolym på internet för bevis

Sökvolymen för bevis är ca. 1300 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1300 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om bevis

Vi har totalt fem synonymer till bevis, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för bevis, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet bevis

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet bevis i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 11
  • Ordets poäng i Betapet: 11
  • Ordets poäng i WordFeud: 9

Närmeord till bevis

Ord som innehåller eller liknar bevis: äkthetsbevis, betalningsbevis, bevilja, bevilja pengar, beviljad, beviljade, beviljar, beviljas, bevingad, bevingade ord, bevingat eldsprutande monster, bevingat monster

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av bevis

bevis synonym
andra ord för bevis
bevis betyder
exempel bevis
bevis förklaring
definition bevis
bevis i en mening
stavning bevis
bevis annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är bevis synonymt med både evidens och belägg, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)