Synonymerna.se logotyp

Synonymer till bås

 

Synonymer till bås

Engelsk översättning av bås

  • stall

Mer information om bås

Vi har totalt sex synonymer till bås, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för bås, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad bås betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till bås. Exempelvis kan man söka efter andra ord för bås samt även hur man stavar till bås. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av bås eller en mer djupgående förklaring av bås egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till bås är att leta efter antonymer till bås, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om bås

  • Antal bokstäver: 3
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för bås i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 9
  • Ordets poäng i WordFeud: 8

Närmeord till bås

Ord som innehåller eller liknar bås: drabbas av ett bakslag, drabbas av motgång


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är bås synonymt med både spilta och box, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)