Synonymerna.se logotyp

Synonymer till avancera

 

Synonymer till avancera

Engelsk översättning av avancera

  • advance

Sökvolym på internet för avancera

Sökvolymen för avancera är ca. 170 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 170 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om avancera

Vi har totalt nio synonymer till avancera, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för avancera, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad avancera betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till avancera. Exempelvis kan man söka efter andra ord för avancera samt även hur man stavar till avancera. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av avancera eller en mer djupgående förklaring av avancera egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till avancera är att leta efter antonymer till avancera, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om avancera

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för avancera i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 18
  • Ordets poäng i Betapet: 17
  • Ordets poäng i WordFeud: 17

Närmeord till avancera

Ord som innehåller eller liknar avancera: avancemang, avancera osjyst, avancerad, avancerad examen, avancerat, socialt avancemang


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är avancera synonymt med både framskrida och vinna befordran, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)