Synonymerna.se logotyp

Synonymer till utvecklas

 

Synonymer till utvecklas

Engelsk översättning av utvecklas

  • grow, develop

Sökvolym på internet för utvecklas

Sökvolymen för utvecklas är ca. 720 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 720 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om utvecklas

Vi har totalt två synonymer till utvecklas, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för utvecklas, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet utvecklas

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för ordet utvecklas i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 23
  • Ordets poäng i Betapet: 24
  • Ordets poäng i WordFeud: 24

Närmeord till utvecklas

Ord som innehåller eller liknar utvecklas: affärsutveckling, artutveckling, bli fullt utvecklad, ej ännu utvecklad, enkel och outvecklad, få att utvecklas, får att utvecklas, felutvecklad, fullt utvecklad, högt utvecklad, inte fullt utvecklad, lätt utvecklingsstörd, liten och outvecklad, lyckad yrkesutveckling, möjlighet för utveckling, outvecklad, outvecklat land, psykisk utvecklingsstörning, tidigt utvecklad, utveckla

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av utvecklas

utvecklas synonym
andra ord för utvecklas
utvecklas betyder
exempel utvecklas
utvecklas förklaring
definition utvecklas
utvecklas i en mening
stavning utvecklas
utvecklas annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är utvecklas synonymt med både avancera och mogna, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)