Synonymerna.se logotyp

Synonymer till ava

 

Synonymer till ava

Sökvolym på internet för ava

Sökvolymen för ava är ca. 6600 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 6600 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om ava

Vi har totalt en synonym till ava, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för ava inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad ava betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ava. Exempelvis kan man söka efter andra ord för ava samt även hur man stavar till ava. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av ava eller en mer djupgående förklaring av ava egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ava är att leta efter antonymer till ava, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om ava

  • Antal bokstäver: 3
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 1
  • Ordet ava är en palindrom, och blir således samma sak även om det skrives baklänges

Grundpoäng för ava i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 6
  • Ordets poäng i Betapet: 5
  • Ordets poäng i WordFeud: 5

Närmeord till ava

Ord som innehåller eller liknar ava: äga ordets gåva, aggravation, änglavakt, åtråvärd, åtråvärd men omöjlig kombination, åvägabringa, avancemang, avancera, avancera osjyst, avancerad, avancerad examen, avancerat


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är grund havsvik synonymt med ava, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)