Synonymerna.se logotyp

Synonymer till återstod

 

Synonymer till återstod

Engelsk översättning av återstod

  • remainder, remains

Sökvolym på internet för återstod

Sökvolymen för återstod är ca. 260 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 260 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om återstod

Vi har totalt en synonym till återstod, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för återstod, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet återstod

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet återstod i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 12
  • Ordets poäng i Betapet: 13
  • Ordets poäng i WordFeud: 12

Närmeord till återstod

Ord som innehåller eller liknar återstod: återstå, återstående, återstående del, återställa, återställas, återställd, återställde, återställt, har återställts, komiskt teaterstycke, säterstuga

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av återstod

återstod synonym
andra ord för återstod
återstod betyder
exempel återstod
återstod förklaring
definition återstod
återstod i en mening
stavning återstod
återstod annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är rest synonymt med återstod, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)