Synonymerna.se logotyp

Synonymer till realiserad

 

Synonymer till realiserad

Sökvolym på internet för realiserad

Sökvolymen för realiserad är ca. 20 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 20 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om realiserad

Vi har totalt en synonym till realiserad, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för realiserad inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad realiserad betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till realiserad. Exempelvis kan man söka efter andra ord för realiserad samt även hur man stavar till realiserad. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av realiserad eller en mer djupgående förklaring av realiserad egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till realiserad är att leta efter antonymer till realiserad, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om realiserad

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för realiserad i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 10
  • Ordets poäng i Betapet: 13
  • Ordets poäng i WordFeud: 11

Närmeord till realiserad

Ord som innehåller eller liknar realiserad: realisera, realiserade, realiserar, realiseras


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är genomförd synonymt med realiserad, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)