Synonymerna.se logotyp

Synonymer till anständig

 

Synonymer till anständig

Engelsk översättning av anständig

  • respectable, decent

Sökvolym på internet för anständig

Sökvolymen för anständig är ca. 720 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 720 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om anständig

Vi har totalt sju synonymer till anständig, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för anständig, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet anständig

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för ordet anständig i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 13
  • Ordets poäng i Betapet: 15
  • Ordets poäng i WordFeud: 13

Närmeord till anständig

Ord som innehåller eller liknar anständig: anstånd, anständighet, anständigheten, fräck och oanständig, oanständig, oanständig person, oanständigheter

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av anständig

anständig synonym
andra ord för anständig
anständig betyder
exempel anständig
anständig förklaring
definition anständig
anständig i en mening
stavning anständig
anständig annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är anständig synonymt med både respektabel och sedesam, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)