Synonymerna.se logotyp

Synonymer till annullera

 

Synonymer till annullera

Antonymer (motsatsord) till annullera

Engelsk översättning av annullera

  • cancel, annul

Sökvolym på internet för annullera

Sökvolymen för annullera är ca. 1600 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1600 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om annullera

Vi har totalt sju synonymer till annullera, samt två antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för annullera, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet annullera

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet annullera i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 11
  • Ordets poäng i Betapet: 14
  • Ordets poäng i WordFeud: 14

Närmeord till annullera

Ord som innehåller eller liknar annullera: annullerade, annullerar, annullerat, annullering

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av annullera

annullera synonym
andra ord för annullera
annullera betyder
exempel annullera
annullera förklaring
definition annullera
annullera i en mening
stavning annullera
annullera annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är annullera synonymt med både återkalla och återta, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet. Exempelvis är återinföra en antonym till annullera.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)