Synonymerna.se logotyp

Synonymer till ängel

 

Synonymer till ängel

Engelsk översättning av ängel

  • (bildligt "god människa") angel

Sökvolym på internet för ängel

Sökvolymen för ängel är ca. 9900 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 9900 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om ängel

Vi har totalt sju synonymer till ängel, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för ängel, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad ängel betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ängel. Exempelvis kan man söka efter andra ord för ängel samt även hur man stavar till ängel. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av ängel eller en mer djupgående förklaring av ängel egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ängel är att leta efter antonymer till ängel, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om ängel

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ängel i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 10
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Närmeord till ängel

Ord som innehåller eller liknar ängel: abonnemangen, abonnemanget, altarförhänge, än så länge, ange


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är ängel synonymt med både andemakt och andeväsen, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)