Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till alltsedan

Här nedanför hittar du samtliga tre synonymer till alltsedan.


Vad betyder alltsedan

Sett till sina synonymer betyder alltsedan ungefär alltifrån eller från, men är även synonymt med exempelvis "sedan". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till alltsedan. Vår databas innehåller även en engelsk översättning till alltsedan.


Engelsk översättning av alltsedan

Här nedan hittar du den engelska översättningen av ordet alltsedan.


Närmeord till alltsedan

I vår databas över ord finns 1 ord som innehåller eller liknar alltsedan.


Mer information om alltsedan

Andra sätt att lära sig mer kring vad alltsedan betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för alltsedan samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av alltsedan för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till alltsedan, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om alltsedan

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för alltsedan i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 12
  • Ordets poäng i WordFeud: 11

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är alltsedan synonymt med både alltifrån och från, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.