Synonymerna.se logotyp

Synonymer till satir

 

Synonymer till satir

Engelsk översättning av satir

  • satire

Sökvolym på internet för satir

Sökvolymen för satir är ca. 2400 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 2400 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om satir

Vi har totalt fyra synonymer till satir, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för satir, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet satir

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet satir i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 5
  • Ordets poäng i Betapet: 6
  • Ordets poäng i WordFeud: 5

Närmeord till satir

Ord som innehåller eller liknar satir: civilisation, De Anställdas Centralorganisation, evangelisation, frivilligorganisation, gräsrotsorganisation, icke-statlig organisation, improvisationsteater, in vitro-fertilisation, inspissation, Internationella standardiseringsorganisationen, kompensation, konversation, Landsorganisationen, längst ner i organisationen, långt från civilisation och kultur

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av satir

satir synonym
andra ord för satir
satir betyder
exempel satir
satir förklaring
definition satir
satir i en mening
stavning satir
satir annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är satir synonymt med både bitskt förlöjligande och parodi, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)