Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till aldrig

Här nedanför hittar du samtliga tre synonymer till aldrig.


Vad betyder aldrig

Sett till sina synonymer betyder aldrig ungefär inte någon gång eller inte någonsin, men är även synonymt med exempelvis "på inga villkor". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till aldrig. Vår databas innehåller även tre motsatsord samt flera engelska översättningar.


Motsatsord till aldrig

Här nedan hittar du motsatsord (antonymer) till aldrig.

alltid, ständigt, jämt


Engelsk översättning av aldrig

Här nedan hittar du engelska översättningar till ordet aldrig.


Närmeord till aldrig

I vår databas över ord finns 5 ord som innehåller eller liknar aldrig.


Mer information om aldrig

Andra sätt att lära sig mer kring vad aldrig betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för aldrig samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av aldrig för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till aldrig, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om aldrig

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för aldrig i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 7
  • Ordets poäng i Betapet: 10
  • Ordets poäng i WordFeud: 8

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är aldrig synonymt med både inte någon gång och inte någonsin, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet. Exempelvis är alltid en antonym till aldrig.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.