Synonymerna.se logotyp

Synonymer till sinat

Synonymer till sinat

Närmeord till sinat

Ord som innehåller eller liknar sinat: återgå till sina rötter, bränna sina broar, bränna sina skepp, dela sina gracer, dra sina färde, få sina fiskar varma, förlåtelse för sina synder, förstöra sina möjligheter, ge utlopp åt sina känslor, inte stå för sina åsikter, passerat sina glansdagar, se efter sina ekonomiska intressen, sina, sina nära och kära, sinade, sinande, sinar, svänga sina lurviga, svängde sina lurviga, utnyttja sina krafter oklokt, vässa sina knivar

Mer information om sinat

Vi har totalt en synonym till sinat, men tyvärr inte några antonymer, registrerad i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns tyvärr inte varken någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för sinat inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet sinat

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet sinat i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 5
  • Ordets poäng i Betapet: 6
  • Ordets poäng i WordFeud: 5

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är försvunnit synonymt med sinat, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)