Synonymerna.se logotyp

Synonymer till åldras

 

Synonymer till åldras

Engelsk översättning av åldras

  • age, grow old

Sökvolym på internet för åldras

Sökvolymen för åldras är ca. 70 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 70 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om åldras

Vi har totalt fyra synonymer till åldras, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för åldras, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad åldras betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till åldras. Exempelvis kan man söka efter andra ord för åldras samt även hur man stavar till åldras. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av åldras eller en mer djupgående förklaring av åldras egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till åldras är att leta efter antonymer till åldras, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om åldras

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för åldras i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 11
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Närmeord till åldras

Ord som innehåller eller liknar åldras: åldrad, åldrade, åldrar, föråldrad, föråldrade, föräldrar, föråldrat


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är åldras synonymt med både bli gammal och bli äldre, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)