Synonymerna.se logotyp

Synonymer till acklamation

 

Synonymer till acklamation

Engelsk översättning av acklamation

  • acclamation

Exempelmeningar för acklamation

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet acklamation kan användas.

  1. De yrkade då på att avsluta omröstningen genom acklamation, det vill säga en omröstning direkt på golvet.
Exempelmeningarna är till största del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar och böcker har ibland använts som inspiration.

Sökvolym på internet för acklamation

Sökvolymen för acklamation är ca. 590 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 590 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om acklamation

Vi har totalt fyra synonymer till acklamation, men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för acklamation, det finns även en exempelmening som kan hjälpa dig med hur du kan använda acklamation i en mening.

Data om ordet acklamation

  • Antal bokstäver: 11
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för ordet acklamation i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 23
  • Ordets poäng i Betapet: 25
  • Ordets poäng i WordFeud: 24

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är acklamation synonymt med både bifallsrop och bifallsrop istf omröstning, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)