Synonymerna.se logotyp

Synonymer till reservera

 

Synonymer till reservera

Engelsk översättning av reservera

  • (även "försäkra sig om i förväg") reserve, make a reservation, book

Sökvolym på internet för reservera

Sökvolymen för reservera är ca. 390 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 390 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om reservera

Vi har totalt sju synonymer till reservera, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för reservera, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad reservera betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till reservera. Exempelvis kan man söka efter andra ord för reservera samt även hur man stavar till reservera. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av reservera eller en mer djupgående förklaring av reservera egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till reservera är att leta efter antonymer till reservera, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om reservera

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för reservera i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 12
  • Ordets poäng i Betapet: 11
  • Ordets poäng i WordFeud: 11

Närmeord till reservera

Ord som innehåller eller liknar reservera: oreserverad, preservera, reservera sig, reserverad, reserverade, reserverat, reservering, tystlåten och reserverad, vara reserverad och avvaktande


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är reservera synonymt med både tinga och paxa, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)