Synonymerna.se logotyp

Synonymer till absurditet

 

Synonymer till absurditet

Antonymer (motsatsord) till absurditet

Engelsk översättning av absurditet

  • absurdity

Sökvolym på internet för absurditet

Sökvolymen för absurditet är ca. 170 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 170 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om absurditet

Vi har totalt fyra synonymer till absurditet, samt två antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för absurditet, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet absurditet

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för ordet absurditet i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 15
  • Ordets poäng i Betapet: 18
  • Ordets poäng i WordFeud: 15

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av absurditet

absurditet synonym
andra ord för absurditet
absurditet betyder
exempel absurditet
absurditet förklaring
definition absurditet
absurditet i en mening
stavning absurditet
absurditet annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är absurditet synonymt med både förnuftsvidrighet och oförnuftighet, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet. Exempelvis är logiskhet en antonym till absurditet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)