Synonymerna.se logotyp

Synonymer till abonnera

 

Synonymer till abonnera

Engelsk översättning av abonnera

  • subscribe

Exempelmeningar för abonnera

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet abonnera kan användas.

  1. Kalle berättade att det var Joakim von Enkes egen idé att abonnera en festlokal.
  2. Fyll i det antal produkter du vill abonnera på i formuläret nedan.
Exempelmeningarna är till största del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar och böcker har ibland använts som inspiration.

Närmeord till abonnera

Ord som innehåller eller liknar abonnera: abonnemang, abonnemangen, abonnemanget, abonnent, abonnenten, abonnenterna, abonnerad

Sökvolym på internet för abonnera

Sökvolymen för abonnera är ca. 1300 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1300 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om abonnera

Vi har totalt fem synonymer till abonnera, men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för abonnera, det finns även två exempelmeningar som kan hjälpa dig med hur du kan använda abonnera i en mening.

Data om ordet abonnera

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet abonnera i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 12
  • Ordets poäng i Betapet: 12
  • Ordets poäng i WordFeud: 11

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är abonnera synonymt med både boka och prenumerera, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)