Synonymerna.se logotyp

Synonymer till å andra sidan

 

Synonymer till å andra sidan

Engelsk översättning av å andra sidan

  • on the other hand, then again

Exempelmeningar för å andra sidan

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet å andra sidan kan användas.

  1. Men å andra sidan har USA tullar på upp till 25 % på tyngre fordon såsom t.ex. lastbilar.
  2. Fast å andra sidan säger hon även att valsystem likt det i USA kan överraska, och valallianser inför andra omgången kan också spela en stor roll.
Exempelmeningarna är till största del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar och böcker har ibland använts som inspiration.

Närmeord till å andra sidan

Ord som innehåller eller liknar å andra sidan: på andra sidan

Sökvolym på internet för å andra sidan

Sökvolymen för å andra sidan är ca. 590 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 590 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om å andra sidan

Vi har totalt tre synonymer till å andra sidan, men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för å andra sidan, det finns även två exempelmeningar som kan hjälpa dig med hur du kan använda å andra sidan i en mening.

Data om ordet å andra sidan

  • Antal bokstäver: 11
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 6

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är å andra sidan synonymt med både däremot och emellertid, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)