Synonymerna.se logotyp

Synonymer till vilseleda

 

Synonymer till vilseleda

Engelsk översättning av vilseleda

  • mislead

Sökvolym på internet för vilseleda

Sökvolymen för vilseleda är ca. 90 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 90 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är vilseleda

Mer information om vilseleda

Vi har totalt tio synonymer till vilseleda, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för vilseleda, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet vilseleda

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 5

Närmeord till vilseleda

Ord som innehåller eller liknar vilseleda: vilseledande, vilseledande information, vilseledd, vilseledde, vilseleder

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av vilseleda

vilseleda synonym
andra ord för vilseleda
vilseleda betyder
exempel vilseleda
vilseleda förklaring
definition vilseleda
vilseleda i en mening
stavning vilseleda
vilseleda annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är vilseleda synonymt med både förvilla och missleda, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)