Synonymerna.se logotyp

Synonymer till verbal

 

Synonymer till verbal

Engelsk översättning av verbal

  • verbal

Mer information om verbal

Vi har totalt två synonymer till verbal, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för verbal, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad verbal betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till verbal. Exempelvis kan man söka efter andra ord för verbal samt även hur man stavar till verbal. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av verbal eller en mer djupgående förklaring av verbal egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till verbal är att leta efter antonymer till verbal, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om verbal

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för verbal i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 12
  • Ordets poäng i Betapet: 12
  • Ordets poäng i WordFeud: 11

Närmeord till verbal

Ord som innehåller eller liknar verbal: caesitas verbalis, ej direkt observerbar, ickeverbal, verbatim


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är verbal synonymt med både talför och språklig, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)