Synonymerna.se logotyp

Synonymer till vass

 

Synonymer till vass

Engelsk översättning av vass

  • reed

Sökvolym på internet för vass

Sökvolymen för vass är ca. 2900 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 2900 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om vass

Vi har totalt nio synonymer till vass, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för vass, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet vass

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet vass i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 7
  • Ordets poäng i Betapet: 6
  • Ordets poäng i WordFeud: 6

Närmeord till vass

Ord som innehåller eller liknar vass: ett strå vassare, ovass, svassa, vass kant, vass penna, vässa, vassa armbågar, vässa sina knivar, vässad, vassle

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av vass

vass synonym
andra ord för vass
vass betyder
exempel vass
vass förklaring
definition vass
vass i en mening
stavning vass
vass annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är vass synonymt med både häftig och klipsk, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)