Synonymerna.se logotyp

Synonymer till vagt

 

Synonymer till vagt

Sökvolym på internet för vagt

Sökvolymen för vagt är ca. 260 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 260 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om vagt

Vi har totalt tre synonymer till vagt, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för vagt inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet vagt

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet vagt i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 8
  • Ordets poäng i Betapet: 7
  • Ordets poäng i WordFeud: 7

Närmeord till vagt

Ord som innehåller eller liknar vagt: ett svagt beröm, svagt, svagt färgad, svagt lutande kant, svagt minne, svagt minne av, svagt motlut, vågtång

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av vagt

vagt synonym
andra ord för vagt
vagt betyder
exempel vagt
vagt förklaring
definition vagt
vagt i en mening
stavning vagt
vagt annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är vagt synonymt med både ringa och löst, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)