Synonymerna.se logotyp

Synonymer till utfattig

 

Synonymer till utfattig

idiomatiskt uttryck
luspank, på bar backe

Sökvolym på internet för utfattig

Sökvolymen för utfattig är ca. 70 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 70 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om utfattig

Vi har totalt fem synonymer till utfattig, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för utfattig inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad utfattig betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till utfattig. Exempelvis kan man söka efter andra ord för utfattig samt även hur man stavar till utfattig. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av utfattig eller en mer djupgående förklaring av utfattig egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till utfattig är att leta efter antonymer till utfattig, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om utfattig

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för utfattig i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 14
  • Ordets poäng i Betapet: 16
  • Ordets poäng i WordFeud: 14

Närmeord till utfattig

Ord som innehåller eller liknar utfattig: enligt förutfattad mening, förutfattad mening, utfattigt


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är utfattig synonymt med både fattig och bankrutt, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)